2019.június.6.

Vidám gyermeknap Felső-Csallóközben

Játékos feladatok várták a gyermekeket.

A Csallóközcsütörtöki FC főszervezésében gyermeknapi sportrendezvényt tartottak Csallóközcsütörtök községben. A focipálya melletti területen kézműves foglalkozások zajlottak és légvárazási lehetőség volt biztosítva.

 

A Libertate társszervezésében megtartott rendezvényen futballmérkőzés, tizenegyesrúgó-verseny és ügyességi játékok is voltak. Lányok-fiúk ugráltak zsákban. Voltak, akik kergetőztek, hogy a másik „pólóját” megszerezzék. Mások összpontosítási képességüket is próbára téve hullahopp-karikával terelgették egy teniszlabda útját a kijelölt akadálypályán. A szülők e feladatsor láttán nosztalgiázva gondoltak vissza gyermekkorukra, és kedvet kaptak a játékos megpróbáltatásokhoz. Meglepően nagy sikert aratott a lufihajtogatás. A gyermekek örültek a különböző lufi-figuráknak.

 

A június 1-i, szombati Csallóközcsütörtöki sport- és gyermeknapon a legkisebbek vidáman játszottak a Libertate-lufikkal. A rendezvényről kifestőzés sem hiányzott, hiszen a gyermekek színezés közben Szent László legendájával ismerkedhettek meg. A felső-csallóközi mozgalmas családi sportnap remekül sikeredett.