2019.augusztus.16.

Megtartottuk a III. Csallóközi kupát - „Sporttal az esélyegyenlőségért!"

„Sporttal az esélyegyenlőségért!"

A FEFOSZ és a FEFOSZ dunaszerdahelyi alapszervezetének szervezésében került sor immár 3. alkalommal a Csallóközi kupára, ezúttal Sikabonyi Közösségi Házban.

 

A 2019. július 20-i rendezvényt megtisztelte jelenlétével Karaffa Attila Dunaszerdahely alpolgármestere is. A versenyek bocciában, dartsban, korongdobásban és íjászatban folytak.

 

A verseny célja a versenyzési és a sportolási lehetőség biztosítása az amatőr státusú  sérültséggel élő csapatok  és azok játékosainak részére, a csallóközi régióban. A versenyzési, sportolási lehetőség nagy élmény a fogyatékkal élőknek, az egészségkárosultak, mozgáskorlátozottak valamint nem utolsó sorban a segítőik, szimpatizánsaink számára. A sport közösségi élményt biztosít számukra, amely által részesei lehetnek egy olyan közösségnek, amely segít a mindennapok küzdelmeinek vállalásában.


A program egyediségét a kulturális műsorban fellépő az ifjúsági csoport biztosította, akik most először karaokéztak. A műsorban mindenki bekapcsolódott és sokan táncra is perdültek.

 

 

Résztvevők: Áhi jóga Tata, NKEESZ, FEFOSZ,Humanitás SE Tatabánya, GRACE Nagypaka, Remény Nagymegyer, HM TESCO csapata, Fefosz Dunaszerdahely