2021.március.13.

Márciusi hírmondó

kép

 

Az elmúlt időszakban összegeztük a tavalyi év tapasztalatait, összefoglaltuk a tevékenységi körünk előnyeit és hátrányait egyaránt. Erre alapozva folytatjuk lelkesen a munkánk.

 

A túrázók lelkesedésének köszönhetően azzal a jó hírrel szolgálhatunk az Olvasóknak, hogy az elmúlt napokban további útvonalak kerültek fel a csavarGO applikációba és honlapra. Ez is azt bizonyítja, még számtalan felvidéki hely vár felfedezésre. Az útvonalak, mint eddig, továbbra is tarkítva vannak fényképes és videós kedvcsinálóval. Nézzenek szét a kínálatunkban, s túrázzanak a csavarGOval!

 

Nem feledkeztünk meg a kiscsavarGOkról sem, hiszen számukra a játékos családi túrázás útvonalain meglepetéseket helyeztünk el. Buzdítunk mindenkit arra, hogy napsütésben, a friss levegőn mozogva szerezzenek élményt közösen. Ne felejtsék el beszerezni a kiscsavarGOnk első számát sem, hiszen a kijelölt útvonalakon elrejtett csavarGO-dobozkákban jelszavak találhatóak, amelyeket az említett kisfüzetbe kell beleírni, hogy akár Önök legyenek a szerencsés nyertesek. Persze, a túrázásnak mindenki a nyertese, hiszen azt az élményt, amit az útvonalakon lehet szerezni, semmi sem pótolja.

 

A februári napok sem teltek unalmasan, hiszen a kiscsavarGOk számára Természetvédelmi rajzpályázatot hirdettünk meg. Témája a természetvédelem, természet, állatok, növények, tehát összefoglalva, minden, ami természet, beleértve a megörökített túrázási élményeket is. A pályamunkák beküldési határidejét meghosszabbítottuk, méghozzá egészen a Föld napjáig, ami 2021. április 22-én lesz.

 

Természetesen, úgy mint eddig, a 2021-es év is tartogat mindenki számára meglepetéseket. Mi is így leszünk ezzel. A továbbiakat most készítjük elő.

 

Kövessék figyelemmel oldalainkat, s mindenről időben informálódhatnak. Vigyázzanak egymásra, egészségükre!

 

Kép: edenkert.hu