2019.szeptember.12.

Kikapcsolódás, sportolás Ipolyvisken

Vízi családi nap

Reggeltől illatok árasztották el a környéket, ugyanis különböző variációkban készítettek pörköltet, a gulyást és halászlevet. Ezekből mindenkinek jutott az ipolyviski hídnapon 2019. augusztus 3-án. Egyúttal verseny is volt ez, mégpedig halászléfőző.

 

A sportprogramokon belül versenyeztek az erős emberek is, akik bemutatták erejüket és a segédeszközeiket kipróbálhatták még az amatőrök is. A legnépszerűbb sportolási lehetőségnek azonban a kajakok és kenuk kipróbálása bizonyult az Ipoly folyón. Fellépett a helyi Crazy Dance tánccsoport, Ringató program volt anyukák és gyermekeik részére, Lufibohóc szórakoztatta és ajándékozta meg a gyermekeket, akik számára az ugrálóvár jelentette a legnagyobb örömet, no és persze a lovaglási lehetőség pónikon.

 

A helyiek mellett a környező falvak lakói is szép számban kilátogattak a rendezvényre, hogy beszélgessenek, kikapcsolódjanak, sportoljanak, mozogjanak, ismerkedjenek a helyiekkel. Antal Nyustin Ágnes Ipolyvisk polgármestere szerint szükség van ilyen programokra, hiszen a község ezektől, valamint az elmúlt hónapok fejlesztéseitől egyre élhetőbbé válik.