2021.április.22.

Áprilisi hírmondó

apr

Ez a hónap se telik tétlenül. A csavarGO programunk továbbra is működött. Többször kaptunk pozitív visszajelzést, amelyek arra lelkesítenek bennünket, hogy folytassuk a tevékenységünk elvégzését. Ezért hát, ígéretünknek eleget téve további túraútvonallal gazdagítottuk a kínálatot. Nagy öröm számunkra, hogy a gyermekek részére meghirdetett természetvédelmi rajzpályázatunk sikeresnek bizonyult. A gyermekek látványos rajzokat küldtek nekünk. Ezeket ezúton is köszönjük. A beküldési határidő április 22-én, azaz ma lezárult. 

 

Akinek lehetősége, kedve van biztatjuk, hogy nyugodtan küldje el nekünk Facebookon levélben a tapasztalatait, akár fényképekkel is gazdagítva. Boldogan jelentetjük meg azokat a közösségi oldalainkon, honlapokon.

 

Véglegesítettük a Szempont 2021. évi első számát. Reméljük, a lapunk majd tartalma elnyeri tetszésüket.

 

Továbbra is lehetőség van arra, hogy kihasználják online piacterünket - szolgaltatas.sk; termek.sk, haztaji.sk. Az eladó számára a regisztráció kimondottan egyszerű, sőt ingyenes. Az árucikk meghirdetése és árusítása szintén ingyenes. Ne habozzon hát, kínálja nálunk - is - eladásra portékáját. Oldalaink felhasználóbarátok. Ugyanez jellemzi a vásárlók által látott honlapot-részt. A három weboldalunk használata úgy az eladó, mint a vásárló részére felhasználóbarát.

 

Kövessék hivatalos honlapjainkat - libertate.sk és csavargo.eu -, valamint a Facebook-oldalainkat - Libertate, Csavargo. Ezeken közzéteszünk minden újdonságot, fontos tudnivalót.

 

Szép áprilisi napokat kívánunk. Élvezzék a tavasz zsongását, pomáját. Túrázzanak örömmel és a csavarGO-val! 

 

Kép: Libertate