2021.március.16.

CsavarGOzz velünk Te is! Rajzolj örömmel!

aggerdo

A kiscsavarGOkat nem hagyjuk egyedi kaland nélkül, hiszen nemcsak játékos mozgásra ösztönözzük őket, hanem egy rajzpályázatot is meghirdettünk számukra...

Részletek az alábbi Dunaszerdahelyi.sk hírportálon megjelent cikkben vagy a csavargo.eu, a libertate.sk honlapokon és a Csavargo FB-oldalon.

 

Felvidék szerte számtalan lehetőség van túrázásra, viszont kijelölt útvonalakból már annál kevesebb. Többek között hiánypótló szándékkal is hoztuk létre a csavarGO-t. Szeretnénk, ha az emberek minél többet mozognának eközben megismerve Felvidék kincseit, természeti látványosságait. Céljaink között szerepel a gyermekek mozgásra csábítása is, ezért is találtuk ki, hogy mozgásra hívjuk a családokat. Tapasztalataink szerint a gyermekek örömmel játszanak, kalandoznak, ezért próbáljuk őket játékra csábítani a természetbe.

 

Ezekben az embert próbáló napokban is fontosnak tartjuk, hogy az emberek, gyermekek ne csak a négy fal között üljenek, hanem kimozdulva akár közös élményt is szerezzenek. Célunk továbbra is az értékőrzés, ezért Felvidék számos értékes helyét tárjuk fel az érdeklődők előtt.

A kiscsavarGOkat pedig nem hagyjuk egyedi kaland nélkül, hiszen nemcsak játékos mozgásra ösztönözzük őket, hanem egy rajzpályázatot is meghirdettünk számukra, amelyek a szülők hozzájárulásával megjelentetésre is kerülnek egy kiadványunkban. Emellett a kiscsavarGOval való túrázás további meglepetéseket is tartogat, hiszen egy-egy útvonalon kincseket rejtettünk el a gyermekek számára. Ez utóbbiról bővebben a csavargo.eu oldalon, vagy a 2020. évi 3. sz. Szemponttal kézbesített kiscsavarGO-kiadványban olvasható.

A rajzpályázat témája a természet. Akár az élmény megörökítése egy rajzon, vagy a természetvédelemmel kapcsolatos ötlet lerajzolása is lehet. De akár csak magát a tájat, virágokat, állatokat, stb. is ábrázolni lehet. A pályázat beküldési határideje 2021. április 22. a Föld napja. Bővebb információk találhatóak a csavargo.eu, a libertate.sk, a Csavargo FB- oldalon vagy a Libertate FB-oldalon.

https://csavargo.eu/ 

https://www.libertate.sk/

https://www.facebook.com/Csavargo-110810777436465

https://www.facebook.com/libertatehu

CsavarGOzz velünk Te is! Rajzolj örömmel!

 

(A cikk 2021. március 16-án jelent meg a Dunaszerdahelyi.sk hírportálon)

 

A képen az Aggerdő túra látható.